Etterord, del 1 av 5

Først tusen takk til våre givere!

Aksjonen har opplevd stor støtte (fra borgerlig side..) noe som har gjort det mulig å gjennomføre en omfattende kampanje. Ved hjelp av returnerte gaver fra Høyre, KrF og Venstre, fikk vi de ekstra midler til å øke trykket mot slutten av valkampen. Ved avslutningen hadde over en million personer sett våre budskap. Likevel må det erkjennes av vi mislyktes. Vår ambisjon var å påvirke debatten til å inkludere de store spørsmål som: -Hva skal vi leve av i fremtiden?

Nok et stortingsvalg er gjennomført etter demokratiske prinsipper. Demokratisk? Vel, ganske demokratisk. Vårt siste budskap ble formet som en takk til våre givere. Annonsen i Finansavisen på valgdagen ble avsluttet med: Det hele handler om systemtisk desinformasjon. I vår bok «Fortellinger og realiteter» har vi fremstilt media som et demokratisk problem.

www.tanum.no/tanum/search/search.action?query=Fortellinger+og+realiteter+-+borgerlig+oppskrift+for+fellesskapet%2C+Ole+Gunnar+Hauso

Valgets vinnere vant makten uten å ha den beste politikken for fellesskapet. Den største vinneren var Rødt med 8 ganger så mange folkevalgte for neste sesjon.

Venstredreiningen og retningen som avskallingen av det gamle, store Arbeiderpartiet har tatt er markant. Oppslutningen på 12,5% til Rødt og SV, hver åttende velger illustrerer dette. Mest alvorlige konsekvens for fellesskapet er den kortsiktige politikk som venstresiden representerer. Det handler i realiteten om å fore velgerne med bondens såkorn. Settepotetene. Næringslivets investeringsmidler på 14 milliarder kroner ønsker Rødt å benytte som del av finansieringen av gratis tannlege og alle andre løfter hvor flere populære tiltak koster 5 milliarder kroner.

Problemet er bedriftenes milliarder som dermed ikke blir investert. Rollen som media spiller er følgende: Ikke en eneste av venstresidens journalister evnet å stille spørsmålet: Hvilken avling oppnår bonden uten å så? Hva blir konsekvensen av tapte investeringer for sysselsetting og skatteinngang til å finansiere neste års velferd?

Mer kommer i del 2 av 5!

Del dette innlegget: