Forretningsfører Garman presiserer ABV’s etiske retningslinjer til DN.

Vår forretningsfører Morten Garman sendte følgende kommentar til Dagens Næringsliv 26 juli 2023;

Det er juli. Sommervikarene har overtatt mediene. Det er tiden for sterke meningsytringer uten fotfeste. Tirsdag skriver DN på lederplass om Aksjon for Borgerlig Valgseier. «DN mener Frp bør returnere pengegaver fra ABV fordi Frp «…aner ikke om pengene kommer fra Ola Nordmann eller utenlandske aktører.» Dette må være et utslag av kildeskrekk i agurktiden. ABVs hjemmeside borgerligvalgseier.no gir klar beskjed om kontrollen med økonomiske bidrag til aksjonen. – aksjonen tar ikke imot bidrag fra utenlandske «aktører».

Morten Garman

Forøvrig har Nettavisens redaktør Gunnar Stavrum satt venstresidens bekymringer i perspektiv.

www.nettavisen.no/norsk-debatt/arbeiderpartiet-har-en-million-anonyme-givere-men-krever-apenhet-av-andre/o/5-95-1233421

Hver gang Arbeiderpartiet inntar regjeringskontorene, har LO historiske tradisjoner for å sitte med halvannen hånd på rattet. I den grad vi eventuelt påvirker FrP, er det begrenset til anerkjennelse for politikk som underbygger finansiering av den norske velferdsstaten.

http://www.frp.no/nyheter/valgkampbidrag-til-frp

Vi registrerer at bak de mest fantasifulle spekulasjoner så er det ingen som har brydd seg med å kontakte oss for å stille spørsmål, kun NRK og DN. Muligens er årsaken frykten for vårt enkle motspørsmål: Hvorfor og hvordan skulle hemmelige brorskap og utenlandsk kapital være interessert i å påvirke kommunevalget på Træna, Voss og Utsira – gjennom bidrag til FrP via oss?

Del dette innlegget:

Publisert: 29. juli 2023